Coaching

“Ontdekken wie je bent of wie je wilt zijn en je eigen weg gaan” is een vaak gehoorde kreet.
Maar wat houdt dat nu eigenlijk in en hoe bereik je dat?

Zodra je er aan toe bent en open staat voor verandering, is het moment aangebroken om te spiegelen; om te kijken wat en wie je nu eigenlijk ziet. Is dit de persoon die je werkelijk wilt zijn en wil je dat anderen je op die manier zien? Word je hier gelukkig van en ervaart jouw omgeving je eigenlijk wel als een liefdevol en oprecht mens?


Aan de hand van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) technieken wil ik je graag helpen bij het voorhouden van die spiegel.  Door middel van deze technieken kan ik je de mogelijkheid bieden jouw leven een andere wending te geven. NLP is een communicatietechniek met als uitgangspunt dat iedereen de wereld om zich heen op een eigen manier ervaart en daardoor ook op een eigen manier communiceert. Je krijgt inzicht in je eigen communicatie en gedrag, zowel naar jezelf als naar anderen toe. Hierdoor ontstaat flexibiliteit en begrip bij jezelf en anderen.  

 

Ademen volgens de Balance Breathing methode

Balance Breathing is een speciale ademhalingstechniek, die leert om optimaal te ademen wat transformerend en helend werkt. Door deze ademhalingstechniek kom je dichter bij je essentie en laat je bewuste of onbewuste belemmeringen en overtuigingen los. Je ervaart meer vrijheid, ruimte en geluk in jezelf Zie: www.balancebreathing.nl

Persoonlijk gesprek
Ben je toe aan verandering en ben je bereid naar jezelf te kijken, dan nodig ik je graag uit voor een coaching gesprek.

Ik sta voor eerlijkheid, openheid, liefde en een persoonlijke benadering. Misschien kan ik een opening voor je zijn naar een mooi en liefdevol leven. Een leven zoals dat is bedoeld. Het diep ervaren van het leven zoals het is.
Geloof je in de kracht van jezelf en wilt je die kracht benutten? Besef dat jij zelf de sleutel tot verandering bent en dat jij de verandering kan inzetten.

Wil je op de hoogte blijven van workshop of heb je vragen?
E-mail: info@bodyinbalance.nl